Política de privacitat ASBTEC

Condicions de la newsletter

Condicions d’associació

Drets d’imatge

Condicions d’associació

T’informem que en associar-te a l’Associació de Biotecnòlegs de Catalunya (d’ara en endavant ASBTEC) estàs lliurant de manera voluntària certes dades. Aquestes seran introduïdes a la base de dades de socis registrada a l’AEPD, la responsable de la qual n’és l’ASBTEC. Amb la finalitat d’atendre la teva sol·licitud d’associació i portar a terme els objectius de l’Associació d’acord amb la seva missió, visió i valors, així com per informat-te dels assumptes d’interès comú. També t’informem que pots exercir el teu dret d’accedir, rectificar, cancel·lar o bé oposar-te a que tractem les teves dades dirigint-te per escrit al Edifici ETC, Plaça Cívica Campus UAB, 08193 Cerdanyola del Vallès, o per correu electrònic a l’adreça info@asbtec.org sempre facilitant-nos copia del DNI o document equivalent.

Condicions Newsletter

Quan t’associes a ASBTEC passes a la llista de distribució de la nostra Newsletter (que enviem a la Newsletter?) . Aquesta és un correu electrònic que enviem a través de la plataforma MailChimp, propietat de The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp. Aquesta empresa té la seva pròpia política de privacitat que podreu trobar a la seva pàgina i està adherida a l’iniciativa Privacy Shield i amb això compleix les condicions de port segur i del tractament de dades de la LOPD.

D’igual manera que amb les teves dades que incorporem a la nostra base de dades, pots exercir  el teu dret d’accés, rectificació, cancel·lació o bé oposar-te a que tinguem les teves dades a MailChimp.

SI no trobes interessant el contingut que enviem pots donar-te de baixa des de qualsevol Newsletter que t’enviem ja que totes inclouen un enllaç per fer-ho al peu del correu.

Drets d’imatge

Quan t’associes a l’ASBTEC ens dones permís per a què la meva imatge surti en la Web de l’Associació, Blog, Xarxes socials o qualsevol mitjà virtual que es faci ús en el moment, així com en filmació o fotografia en reportatges, power points, pòsters, díptics, tríptics o qualsevol altre material que es pugui realitzar des de l’Associació, o de promoció de l’Associació a diaris, revistes o mitjans de comunicació, sempre d’acord amb els objectius de l’ASBTEC.

Condicions de contacte

Quan envies un correu per contactar-nos, també incorporem les teves dades a un fitxer per poder donar-te resposta. Acceptant aquestes condicions garanteixes que et puguem respondre.