IX Jornades de Biotecnòlegs de Catalunya!

NOVETAT! Pels estudiants de Biotecnologia de la Universitat de Barcelona serà possible convalidar 1 crèdit ECTS si es presenta una memòria de les Jornades.


DATA I LLOC

Lloc: Sala de Graus, Facultat de Biologia, Universitat de Barcelona

Data: 30 de març del 2019


TARIFES INSCRIPCIÓ

Socis ASBTEC: 10€
Fer-se soci (un any) + Inscripció: 20€
No socis: 30€

-INSCRIPCIONS AQUÍ-


AGENDA

10:30 – 11:00 (30 min) Benvinguda

11:00 – 12:45 (1 h 45 min) Taula Rodona: Sector Biotech a Catalunya: actualitat i perspectives de futur

  • Modera: Miriam Fernández (Sr Associate Health Economics at Amgen. Chairwoman at ASBTEC)
  • Núria Montserrat Pulido (Group Leader, ICREA Research Professor and Deputy Director of Clinical Innovation and Translation at Institute for Bioengineering of Catalonia (IBEC))
  • Juan R. García Soria (Managing Partner at BioSeed Capital and Chairman at Biotechnology Business Institute)
  • Ignasi Belda (Pharma Public Affairs Manager, ex-CEO of Parc Científic de Barcelona and Intelligent Pharma)
  • Albert Barbera (Director General de Recerca i Innovació en Salut at Generalitat de Catalunya)

12:45 – 13:30 (45 min) Tech transfer: La Triple Hèlix

  • Xavier Rúbies Feijóo (Head of Technology Transfer at Institute for Bioengineering of Catalonia (IBEC))

13:30 – 14:30 (1 h) CÀTERING-Networking

14:30 – 15:00 (30 min) Els camins després del grau (perfils professionals)

15:00 – 16:00 (1 h) Speed meeting: coneix de primera mà a professionals Biotech

  • Ingrid Pino Creixenti (Product Manager Junior Enteral Nutrition at Fresenius Kabi)
  • Xavier Arqué (PhD Candidate on Nanobiotechnology at Institute for Bioengineering of Catalonia (IBEC))
  • Marta Llagostera (Product Sales Specialist at Medtronic)
  • Maria Fernández Albizuri (Healthcare Consultant at Inveniam Group)
  • Aina Abad (PhD Candidate on Biomedicine at Institute for Bioengineering of Catalonia (IBEC))
  • Manuel García (PhD and Lab-on-a-chip & Cell Biology Specialist at Medcom Advance)

16:00 – 17:00 (1 h) Taller de mentoring i marca personal (entrevista/ currículum)

  • Sergio López (Consultor División Healthcare & Life Science en Page Personnel)

17:00 – 17:15 (15 min) BREAK-Networking

17:15 – 18:30 (1 h 15 min) Assamblees ASBTEC

NOVETAT! Pels estudiants de Biotecnologia de la Universitat de Barcelona serà possible convalidar 1 crèdit ECTS si es presenta una memòria de les Jornades.


Co-organitzat amb la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *