[CANVIS] Jornades de Biotecnòlegs IX

Nota! Degut a la manca d’assistència, s’ha canviat el dia i el lloc de la celebració de les jornades. La informació als cartells és errònia pel moment. Disculpeu les molèsties.

Ja tenim tancat el programa de les Novenes Jornades de Biotecnòlegs de Catalunya!

INSCRIPCIONS AQUÍ

DATA I LLOC

Lloc: Travessera de Dalt 33, Spaces-On

Data: 26 de maig del 2018

TARIFES INSCRIPCIÓ

Socis ASBTEC: 5€
Fer-se soci (un any) + Inscripció: 15€
No socis: 30€

AGENDA COMPLETA

11:00 – 11:30 (30 min) Benvinguda

11:30 – 13:15 (1h 45min) Taula Rodona: Sector Biotech a Catalunya: actualitat i perspectives de futur
Albert Barberà (Director General de recerca i innovació en salut, Generalitat de Catalunya)
Juan Garcia (CEO BioSeed Capital, CEO IEB)
Javier Terriente Félix (CSO ZeClinics)
Raúl Vallecillo (BD Vytrus)

13:15 – 14:00 (45 min) Tech transfer: La Triple Hèlix
Íñigo Cucurull (Innovation and Business Development Manager, IRTA)

14:00 – 15:00 (1h) Càtering-networking

15:00 – 16:00 (1h) Speed meeting: coneix de primera mà a professionals Biotech

16:00 – 17:00 (1h) Taller Innovació
Judit Morlà (Innovation Manager, Beauty Cluster Barcelona)

17:15 – 18:15 Assamblees ASBTEC

INSCRIPCIONS AQUÍ

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *