Targeted Cancer Therapies Workshop

English version below

El càncer és una de les causes majoritàries de mort en l’àmbit mundial, i cada dia se’n coneixen més aspectes gràcies als esforços dels investigadors i investigadores d’arreu del món. Les teràpies convencionals tenen efectes secundaris poc desitjats, fet que promou l’interès cap a teràpies dirigides amb una especificitat per cèl·lules tumorals molt major. En coneixes alguna? Estàs assabentat de la investigació en aquest camp? Si vols posar-te al dia, aquest Workshop segur que serà del teu interès.

L’estructura és simple: un conjunt de xerrades de la mà de ponents de primer nivell en recerca sobre el càncer a Catalunya, fent èmfasi en aquelles característiques comunes que permeten el desenvolupament d’aquestes teràpies (el que avui en dia coneixem com els Hallmarks del càncer); acompanyades de dues taules rodones per poder debatre els tòpics CAR T cell therapy i Personalized Medicine de la mà d’experts on us animem a participar a tots i totes.

Si t’interessa aprofundir en aquests coneixements i la recerca sobre el càncer és quelcom que t’inspira, t’esperem al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona el 16 de Juny.

Anirem actualitzant el contingut concret a mesura que es coneguin més detalls, així que manteniu-vos actualitzats tant pel nostre web com per les diverses xarxes socials.

Apunteu-vos a l’esdeveniment a Facebook.
Inscriviu-vos aquí!

English version: Cancer is one of the leading causes of death worldwide, and we are getting to know more about it thanks to the efforts made by scientists from all over the world. Conventional therapies tend to have many undesired side-effects and sometimes fail at being efficient. For these reasons, there is  an urgent need to develop targeted therapies. Do you know of any? Are you aware of research in this field? If you want to be up to date, this Workshop will definitely be of your interest.

The structure is rather simple: a variety of speeches from the leading researchers on cancer from Catalunya, highlighting those common characteristics that allow for the development of these therapies (what is known as the Hallmarks of cancer); followed by a couple of round-table discussions to debate topics such as CAR T cell therapy and Personalized Medicine in which the participation of each one of you will be key.

If you are interested in getting to know more about all of it and you are inspired by Cancer research, we welcome you to the Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona on June 16th.

We will be updating on the content as soon as more details are available, so keep up to speed on our website as well as on all of our social media.

Follow the Facebook event.

Sign up here!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *