Nova edició de les #TardesBiotec a la UAB – 19 Abril

Estimats socis, biotecnòlegs i amants de la ciència,

Tornem amb una nova edició de les Tardes Biotecnològiques a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Aquest esdeveniment, organitzat per les nostres delegacions universitàries de té un objectiu clar i senzill: ser un punt de trobada i debat entre els estudiants de biociències.
El dimarts dia 19 d’Abril de 2016 esteu tots convidats a la Sala de Graus de la Facultat de Biociències a partir de les 18 hores.
En aquesta ocasió entendrem, parlarem i debatrem sobre els Bioprocessos, el seu estat actual i el pes específic dins la biotecnologia catalana i global. Us sona poc atractiu? Deixeu-nos llençar quatre idees:
  • La majoria de fàrmacs són productes d’un bioprocés
  • La indústria química tradicional va donant pas a les plantes biotecnològiques de bioprocessos
  • Aliments que utilitzem diàriament són obtinguts gràcies als bioprocessos
  • Els residus que generem massivament poden ser, en un futur no massa llunyà, l’aliment dels bioreactors
  • Els llevats, bacteris i fongs són els nous treballadors dels centres de recerca i de les empreses
Bioreactors, bioprocessos, encara us semblen paraules feixugues? És l’oportunitat perfecta perquè ho deixin de ser! Aquesta edició de les Tardes Biotecnològiques serà presentada i moderada pel Dr. Francesc Gòdia, Professor Catedràtic en Enginyeria Química i membre de la Junta Executiva de la Federació Europea de Biotecnologia (EFB).
Després d’una introducció apta per a tots els estudiants, independentment de la carrera científica / d’enginyeria i el curs, ens centrarem en una Taula Rodona – Debat on tindrem la oportunitat de sentir les veus més autoritzades i coneixedores dels següents camps:
  • Producció química a gran escala
  • Bioremediació i reutilització de residus
  • Producció a petita escala a la indústria farmacèutica i veterinària
  • Recerca aplicada a les universitats públiques
Aquesta taula rodona – debat és una oportunitat de gran valor per introduir-te al món dels bioreactors, per conèixer l’estat actual dels bioprocessos i per preguntar tot allò que t’encurioseix d’aquesta branca de la biotecnologia.
És gratuït per tothom però les places són limitades. Sigueu benvinguts i puntuals. Per major seguretat confirmeu la vostra assistència mitjançant el nostre esdeveniment de Facebook o enviant un mail a alloret (arrova) asbtec (punt) org. En cas de tenir més assistents que places els qui hagin confirmat l’assistència tindran prioritat.
Moltes gràcies per l’atenció i ens veiem dimarts dia 19 a unes noves #TardesBiotec

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *