VI Claus per Bioemprendre

En els temps actuals és difícil escollir el futur professional. Convertir-se en bioemprenedor i crear el teu propi negoci al voltant d’una oportunitat en biotecnologia o biomedicina és una realitat cada cop més freqüent i interessant.

Les companyies d’èxit contenen una barreja especial d’ingredients: persones amb la intenció clara d’ajudar a resoldre problemes reals, una solució o descobriment científic que es pot posar en pràctica, un capital, una propietat intel·lectual, un model de negoci sostenible, i capacitat per comercialitzar-lo.

En aquest seminari et presentem l’experiència personal de diferents bioemprendedors. Persones extraordinàries que avui, al nostre país, estan tirant endavant companyies innovadores i internacionals. Ells t’explicaran de primera mà:

  • Quan una idea és realment una bona oportunitat? Com la puc protegir?
  • Quin és el millor model de negoci per tirar endavant la meva idea?
  • Com puc formar el millor equip?
  • Necessito finançament? Si el necessito, on el trobo?
  • Quins són els principals riscos de les petites companyies?
  • Com evolucionen les companyies, i què he de tenir en compte per al futur?
  • Quina formació addicional em farà falta?

Més informació a: http://eventsfbg.fbg.ub.edu/clausbioemprendre/index.php/ca/

Data: 3,10,17 i 24 de maig de 2016

Hora: 18:30h a 20:30h

Curs adreçat a: estudiants i llicenciats en ciències de la vida biologia, farmàcia, biotecnologia, medicina, bioquímica, veterinària, químiques), estudiants de màster, doctorats i joves investigadors.

Idioma: Català i castellà, en funció del ponent.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *