Claus per bioemprendre

Ets llicenciat, estudiant de màster, doctor o un jove investigador? Vols convertir-te en bioemprenedor i crear el teu propi negoci al voltant d’una oportunitat en biotecnologia o biomedicina?

Al Claus per Bioemprendre et donaran les eines per fer-ho. Els dies 3, 10, 17 i 24 de maig la Fundació Bosch i Gimpera (FBG), l’Associació de Biotecnòlegs de Catalunya (ASBTEC), Biocat, CataloniaBio i la Fundació Escola Emprenedors, organitzen el curs Claus per Bioemprendre, on es presentarà l’experiència personal de diferents bioemprenedors. Persones extraordinàries que avui, al nostre país, estan tirant endavant companyies innovadores i internacionals, i que t’ajudaran i et donaran les claus per crear el teu propi negoci.

Més informació a la web oficial de FBG

Imatge extreta de la web oficial

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *