Taller de presentacions efectives i comunicació no verbal

Comunicar, seduir, expressar, transmetre idees, conceptes i pensaments de forma clara i directa no sempre és fàcil.  Quantes vegades has estat en una xerrada on el ponent és poc entusiasta i sense gràcia i has desconnectat? No tothom sap transmetre i captar l’atenció del públic d’una forma correcta, fet que es pot traduir en pèrdua de la importància i/o reconeixement de la feina que s’està exposant. En ciència és fonamental adquirir habilitats (ex: seguretat, captació de l’atenció, entonació correcta, posició…) per a l’oratòria, ja que és tant important descobrir i innovar com difondre els nous coneixements i que aquests arribin al màxim públic possible.

Per això des de l’ASBTEC  volem impulsar la formació en aquest camp amb la col·laboració de l’empresa I-Compani (http://www.icompani.com/ ) amb els següents objectius:

  • Dotar als assistents de les tècniques d’oratòria per tal de dominar qualsevol situació de comunicació personal.
  • Comunicar amb seguretat i credibilitat davant de qualsevol tipus de públic: clients, treballadors, directius i companys.
  • Utilitzar la comunicació verbal, no verbal i vocal com un element de persuasió i seducció d’audiències.

Aquest taller està enfocat a persones que hagin de realitzar presentacions i xerrades en públic. Com, per exemple, estudiants de doctorat i/o màster i professionals. No obstant, qualsevol persona que vulgui  millorar les seves habilitats comunicatives pot assistir a aquest curs.

 La 1r edició es va realitzar el passat mes d’Abril, en la qual els participants van poder perfeccionar les seves habilitats d’oratòria a les instal·lacions d’ I-compani.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *