Actualment és difícil escollir un futur professional. Convertir-se en Bioemprenedor i crear un negoci propi dins del sector de la  Biotecnologia i/o Biomedicina és una realitat cada cop més freqüent i interessant.

Les companyies d’èxit contenen una barreja especial d’ingredients: persones motivades amb ganes d’ajudar i innovar per tal de resoldre problemes reals i cobrir necessitats que sorgeixen en la nostre societat. Intentar posar en pràctica la teoria buscant capital, creant la propietat intel·lectual, realitzar un model de negoci sostenible i tenir la capacitat per comercialitzar-lo.

En el curs  “Claus per Bioemprendre” et presentem l’experiència personal de 14 bioemprenedors, persones extraordinàries que avui, al nostre país, estan tirant endavant companyies innovadores i internacionals. Ells t’explicaran de primera mà:

  • Quan una idea és realment una bona oportunitat? Com la puc protegir?
  • Quin és el millor model de negoci per tirar endavant la meva idea?
  • Com puc formar el millor equip?
  • Necessito finançament? Si el necessito, on el trobo?
  • Quins són els principals riscos de les petites companyies?
  • Com evolucionen les companyies, què he de tenir en compte per al futur?
  • Quina formació addicional em farà falta?

L’objectiu és que bioemprenedors reals comparteixin la seva experiència personal, la seva passió per l’emprenedoria, per iniciar un projecte i crear valor per a la societat. Volem que els alumnes conèixi’n de primera mà els encerts, fracassos, problemes, i satisfaccions que comporta bioemprendre.

 A qui va adreçat?

El curs està adreçat a estudiants i llicenciats en ciències de la vida (biologia, farmàcia, biotecnologia, medicina, bioquímica, veterinària, químiques), estudiants de màster, doctorats i joves investigadors.

ORGANITZA:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *