Conferència “European Life Science Careers Berlin 2012”

Els propers dies 12 i 13 d’octubre tindrà lloc a Berlín la conferència “European Life Science Careers Berlin 2012” organitzada per YEBN (Young European Biotech Network), btS e.V. (Biotechnologische Studenteninitiative) i ANBI (Associazione Nazionale degli Biotechnologi Italiani). La conferencia tindrà lloc a l’edifici principal de la Universitat Tècnica de Berlín (Technical University Berlin , 17th Juny Straße, Nº 135) on durant 2 dies estudiants i joves científics de tota Europa es reuniran amb experts i oradors importants amb la fi d’obtenir informació útil sobre les seves futures carreres professionals.

Amb el suport dels principals patrocinadors del programa de la UE “Youth in Action”, EuropaBio i Deutsche Bildung, els objectius de l’esdeveniment son
(1) Establir un diàleg entre els científics i els responsables polítics, representats d’empreses i acadèmia
(2) Promoure la mobilitat i el desenvolupament professional dels joves científics 
(3) Monitoritzar el progrés en els camps proposats.
Entre d’altres professionals de rellevància a la seva àrea, participaran Emilia Danilowicz-Luebert, CiLS Project Group, YEBN; Dr. Barbara Janssens, PhD Career Manager, DKFZ; Julia Molitor, Head of IP at Delenez Therapeutics AG; Pauline Mattsson, PhD Euroscience Governing Board; Stefania Bettini, EXT at DG Research and Innovation/EURAXESS; Stefaan Hermans, Head of unit B.2”Skills”, DG Research and Innovation; Daniel Gau, PhD, Founder of beyond Science i Mr.Torsten Kentel, Business Consultant for A.S.I. Wirtschaftsberatung AG; entre discursos, discussions, sessió política i Workshops.
Citant una de les oradores d’aquesta conferència, Anna Fuchs (membre de SIETAR Espanya): “La comunicació intercultural ajuda als investigadors a actuar de forma més eficaç, ja sigui personal o professionalment.
Els resultats i suggeriments de la conferència seran recollits i publicats al “White Paper sobre European Life Science Careers 2012”.
Un marc únic per compartir coneixements i millorar les relacions i la comunicació entre els joves investigadors europeus.

Pàgina web sobre la conferència:
http://lscconference2012.yebn.eu/

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *